Op werkdagen voor 15:00 uur besteld , dezelfde dag verzonden
info@arlytrading.nl
Vorige
Pokemon Boosterbox Astral Radiance Releasedatum: 27 mei 2022

Pokemon Astral Radiance Booster box

139.95 incl. btw
Volgende

Ravensburger Paw Patrol Domino

8.95 incl. btw
Ravensburger Paw Patrol Domino
Paw Patrol UNO junior

Uno Paw Patrol Junior kaartspel

8.95 incl. btw

Uno Paw Patrol Junior kaartspel

8.95 incl. btw

Uno Paw Patrol Junior kaartspel

Dit vereenvoudigde UNO® Junior-kaartspel voor jongere spelers zit boordevol afbeeldingen uit de geanimeerde Paw Patrol-film, met dierenhelden zoals Chase, Skye, Marshall, Liberty en hun menselijke leider, Ryder.
Dankzij drie spelniveaus kan het spel gelijke tred houden met de ontwikkeling van een kind. Niveau één is eenvoudig matchen. Niveau twee voegt Reverse- en Skip-kaarten toe aan het plezier, en Level Three bevat Draw 1- en Draw 2-kaarten om het tempo echt op te voeren. Net als bij het gewone UNO®-spel, racen spelers om al hun kaarten kwijt te raken door ze te matchen met de kaart bovenaan het kaartspel, hetzij op kleur, nummer en (vooral handig voor jongere spelers) op KARAKTER! Chase komt overeen met Chase en Marshall komt overeen met Marshall. Als je nog maar één kaart hebt, vergeet dan niet “UNO!” te roepen.
De nummerkaarten hebben een bijpassende karakterafbeelding, zodat kinderen die hun nummers nog niet kennen, toch kunnen spelen! Chase komt overeen met Chase en Skye Niveau één is eenvoudig matchen, niveau twee introduceert actiekaarten aan het kaartspel en niveau drie voegt strafkaarten toe aan de mix. Als een speler nog maar één kaart heeft, moet hij “UNO!” roepen.

 

Snelle levering

- Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
- Gratis afhalen in Lelystad

Veilig betalen

- Reken veilig af via Mollie , Klarna of Paypal
- Wij accepteren Ideal, Paypal en Creditcard

Zekerheid

- Vertrouwd online kopen met de zekerheid van WebwinkelKEUR
- 14 dagen retourrecht, niet goed geld terug

Afbeelding vertrouwensbadge

Beschrijving

Uno Paw Patrol Junior kaartspel

Dit vereenvoudigde UNO® Junior-kaartspel voor jongere spelers zit boordevol afbeeldingen uit de geanimeerde Paw Patrol-film, met dierenhelden zoals Chase, Skye, Marshall, Liberty en hun menselijke leider, Ryder. Dankzij drie spelniveaus kan het spel gelijke tred houden met de ontwikkeling van een kind. Niveau één is eenvoudig matchen. Niveau twee voegt Reverse- en Skip-kaarten toe aan het plezier, en Level Three bevat Draw 1- en Draw 2-kaarten om het tempo echt op te voeren. Net als bij het gewone UNO®-spel, racen spelers om al hun kaarten kwijt te raken door ze te matchen met de kaart bovenaan het kaartspel, hetzij op kleur, nummer en (vooral handig voor jongere spelers) op KARAKTER! Chase komt overeen met Chase en Marshall komt overeen met Marshall. Als je nog maar één kaart hebt, vergeet dan niet “UNO!” te roepen. Ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Kleuren en decoraties kunnen variëren. Functies: Het is het UNO®-spel waar iedereen van houdt, maar vereenvoudigd, zodat kinderen van 3 jaar en ouder kunnen spelen! Op elk van de kaarten staan ​​afbeeldingen uit de voorschoolse film PAW Patrol. De nummerkaarten hebben een bijpassende karakterafbeelding, zodat kinderen die hun nummers nog niet kennen, toch kunnen spelen! Chase komt overeen met Chase en Skye Niveau één is eenvoudig matchen, niveau twee introduceert actiekaarten aan het kaartspel en niveau drie voegt strafkaarten toe aan de mix. Als een speler nog maar één kaart heeft, moet hij “UNO!” roepen. Geen pup is te klein! UNO® Junior PAW Patrol biedt plaats aan 2 tot 4 spelers van 3 jaar en ouder, maar dankzij de aantrekkelijke graphics met ezelsoren wil iedereen spelen! UNO® Junior PAW Patrol-kaartspel voor kinderen vanaf 3 jaar Bevat 56 kaarten en instructies.

 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Leeg

Verder winkelen