Op werkdagen voor 14.30 uur besteld , dezelfde dag verzonden
Vorige
 Super Mario Hover Shell

Super Mario Hover Shell Strike

14.95
Volgende

Blokkenpret Kiepwagen Vtech: 18+ mnd

29.95
Blokkenpret Kiepwagen Vtech: 18+ mnd
4005556260638 Super Mario spel Labyrinth

Super Mario Labyrinth Ravensburger

29.50

Super Mario Labyrinth Ravensburger

U bespaart: 5.49 (15%)

29.50

Super Mario Labyrinth – Ravensburger

Mario, Luigi, Donkey Kong en vele andere belangrijke personages uit Nintendo Super Mario-games verschuilen zich in het labyrint. Zoek ze voordat het te laat is! Vind als eerste al je personages door de muren van het labyrint te verschuiven om een ​​duidelijk pad te creëren. Spelers zoeken om de beurt in het labyrint naar hun personages door zich voorzichtig door het constant veranderende doolhof te bewegen. De karakterkaarten worden verdeeld over de spelers, zonder ze aan de andere spelers te onthullen. De doolhofkaarten worden willekeurig op het speelbord gelegd en de eerste speler gebruikt de extra kaart om de eerste muur te verplaatsen.

Het is aan jou om de muren strategisch te verplaatsen, zodat je je Mario kunt verzamelen terwijl je de weg blokkeert voor de andere spelers. Deze game zit vol met magisch en verslavend familieplezier.

Dit item bevat 1x speelbord, 34x doolhofkaarten, 24x schatkaarten, 4x speelstukken, 1x handleiding.

Het spel is geschikt voor 2-4 spelers, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Snelle levering

- Voor 14.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
- Gratis afhalen in Lelystad

Veilig betalen

- Reken veilig af via Ideal, Paypal of Creditcard
- Betaal pas na ontvangst van uw bestelling via Klarna

Afbeelding vertrouwensbadge

Beschrijving

Super Mario Labyrinth Ravensburger

Mario, Luigi, Donkey Kong en vele andere belangrijke personages uit Nintendo Super Mario-games verschuilen zich in het labyrint. Zoek ze voordat het te laat is! Vind als eerste al je personages door de muren van het labyrint te verschuiven om een ​​duidelijk pad te creëren. Spelers zoeken om de beurt in het labyrint naar hun personages door zich voorzichtig door het constant veranderende doolhof te bewegen. De karakterkaarten worden verdeeld over de spelers, zonder ze aan de andere spelers te onthullen. De doolhofkaarten worden willekeurig op het speelbord gelegd en de eerste speler gebruikt de extra kaart om de eerste muur te verplaatsen. Het is aan jou om de muren strategisch te verplaatsen, zodat je je Mario kunt verzamelen terwijl je de weg blokkeert voor de andere spelers. Deze game zit vol met magisch en verslavend familieplezier.

Dit item bevat 1x speelbord, 34x doolhofkaarten, 24x schatkaarten, 4x speelstukken, 1x handleiding. Dit spel is geschikt voor 2-4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ravensburger is een van de grootste bordspelfabrikanten, met wereldwijd miljoenen verkochte spellen. Onze familiespellen zijn ideale cadeaus voor jongens en geweldige cadeaus voor meisjes. Geweldige herhalingswaarde – navigeren door het steeds veranderende doolhof van labyrint is elke keer dat je speelt anders, wat betekent dat het steeds opnieuw kan worden gespeeld.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Leeg